Tedd egyedivé a lakásod retro plakátokkal!

2018. február 26. - Kollár István

28-nosztalgikus-poszterek-01-b-oldal.jpg

Az első igazi plakát, amit a szomszédos videótékából szereztem gyerekkoromban, a Függetlenség napja c. film hivatalos plakátja volt. Nagyon büszkén ragasztottam ki a szobám falára, és attól kezdve elindult egyfajta vonzalom a plakátok és poszterek iránt.

Tovább

Budapest feliratú katonai láda felújítása

27-budapest-falada-01-b-oldal.jpg

Nagyon tetszenek a régi feliratok. Lehet az egy neonreklám a körúton, márka emblémák veterán autókon, vésett szövegek ódon épületek falain, gyártmánytábla régi műszaki gépeken... De mind közül az a kedvencem, ami egy felújítható, átalakítható tárgyon szerepel, mint ezen a katonai faládán.

Tovább

Praktikus dolgozóasztal egy kiselejtezett konyhaasztalból

24-konyhai-kis-asztalbol-dolgozoasztal-00-b-oldal.jpg

Amikor egy újabb bútordarabot szeretnék a lakásba, több szempontból mérlegelem a dolgokat. Fontos, hogy helytakarékos, jól kihasználható és tartós legyen. Ha pedig sikerül egy olyan bútort kifognom, ami használt, de jó állapotú, akkor számomra az külön öröm.

Tovább

SZÚK - Több, mint egy szelektív hulladékgyűjtő hely

23-szuk-tobb-mint-egy-butrobeszerzohely-01-b-oldal.jpg
A környékünkön pár hete volt a lomtalanítás és csodálkozva figyeltem, hogy milyen jó állapotú tárgyak kerültek ki az utcára. Komplett szekrénysorok, fotelek, székek, asztalok, ládák, és még sorolhatnám. Idén egy megfáradt asztal fiókját sikerült megmentenem, amit polcnak használok majd. A rengeteg lom pedig, köztük sok használható holmival, mind megy az égetőbe.

Tovább

Aranyélet epizódokat idéző DIY karácsonyfadíszek

19-aranyelet-karacsonyfadisz-00-b-oldal.jpg

Aki nem ismeri a sorozatot, annak mindenképp ajánlom, mert szerintem zseniális. „Egy lenyomat arról, hogy hogyan is néz ki a mai Magyarország" - jellemezte Ónodi Eszter, az egyik főszereplő. A történet egy magyar család mindennapi életét mutatja be, ahol a családfő svindlerkedésből és csempészésből teremti meg az aranyéletet számukra.

Tovább
süti beállítások módosítása