Mi is ez a B oldal?

2016. február 14. 21:19 - Kollár István

A használt, elkopott, tönkrement, kimaradt dolgok gyakran a kukában végzik. El sem hinnénk, mennyit ártunk ezzel a környezetünknek és magunknak, pedig odafigyeléssel visszaszoríthatnánk a hulladéktermelést. Ennek egyik módja, hogy új külsőt, új funkciót álmodunk a feleslegessé vált holmiknak.

blog-b-oldal-bevezeto-_b-oldal.jpg

Mindig szerettem alkotni, barkácsolni és nagyjából 3 éve fogalmazódott meg bennem, hogy ennek a szenvedélyemnek úgy szeretnék hódolni, hogy közben használhatóvá teszem azt, ami másoknak már szemét.
Az évek alatt sok szépen kivitelezett, igényes megoldással találkoztam. A saját ötleteim mellett ezek bemutatására is szeretnék figyelmet fordítani.

Szerencsére egyre népszerűbbek a felújított, újra- és továbbhasznosított dolgok. Bízom benne, hogy a blogon keresztül sikerül még több emberrel megismertetni és megkedveltetni a „hulladék” másik arcát, a B oldalát.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://boldaldesign.blog.hu/api/trackback/id/tr678391114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabriela 2016.04.28. 16:00:43

Szia! Nagyon tetszik a blogod! Angolul is fogsz írni? A pasim imádná. :)

Kollár István 2016.04.28. 16:40:14

@gabriela: Szia! Köszi szépen :) Tervezem, ezért is van az alcím angolul és osztok meg külföldi oldalakt is. De még kb. egy év kell mire oda jutok.

gabriela 2016.04.28. 19:37:02

@Kollár István: Ó, értem. Nem marad más hátra: fordítani fogom neki az oldalt. ;)
süti beállítások módosítása