Tedd egyedivé a lakásod retro plakátokkal!

2018. február 26. 20:01 - Kollár István

28-nosztalgikus-poszterek-01-b-oldal.jpg

Az első igazi plakát, amit a szomszédos videótékából szereztem gyerekkoromban, a Függetlenség napja c. film hivatalos plakátja volt. Nagyon büszkén ragasztottam ki a szobám falára, és attól kezdve elindult egyfajta vonzalom a plakátok és poszterek iránt.

Tovább
Szólj hozzá!

Budapest feliratú katonai láda felújítása

2017. december 22. 21:50 - Kollár István

27-budapest-falada-01-b-oldal.jpg

Nagyon tetszenek a régi feliratok. Lehet az egy neonreklám a körúton, márka emblémák veterán autókon, vésett szövegek ódon épületek falain, gyártmánytábla régi műszaki gépeken... De mind közül az a kedvencem, ami egy felújítható, átalakítható tárgyon szerepel, mint ezen a katonai faládán.

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: lakás bútor diy

SZÚK - Több, mint egy szelektív hulladékgyűjtő hely

2017. március 31. 08:59 - Kollár István

23-szuk-tobb-mint-egy-butrobeszerzohely-01-b-oldal.jpg
A környékünkön pár hete volt a lomtalanítás és csodálkozva figyeltem, hogy milyen jó állapotú tárgyak kerültek ki az utcára. Komplett szekrénysorok, fotelek, székek, asztalok, ládák, és még sorolhatnám. Idén egy megfáradt asztal fiókját sikerült megmentenem, amit polcnak használok majd. A rengeteg lom pedig, köztük sok használható holmival, mind megy az égetőbe.

Tovább
2 komment

Aranyélet epizódokat idéző DIY karácsonyfadíszek

2016. november 05. 12:24 - Kollár István

19-aranyelet-karacsonyfadisz-00-b-oldal.jpg

Aki nem ismeri a sorozatot, annak mindenképp ajánlom, mert szerintem zseniális. „Egy lenyomat arról, hogy hogyan is néz ki a mai Magyarország" - jellemezte Ónodi Eszter, az egyik főszereplő. A történet egy magyar család mindennapi életét mutatja be, ahol a családfő svindlerkedésből és csempészésből teremti meg az aranyéletet számukra.

Tovább
6 komment
süti beállítások módosítása